Bli medlem

Vill du bli medlem?

Det finns två sätt att bli medlem: 

  1. Gå till https://tjing.se/club/frisbeeklubben-360/ och klicka på “Join Club”. Om du inte redan har ett konto på Tjing så behöver du skapa ett – det är gratis och du kommer behöva ett konto där om du är intresserad av att delta i tävlingar eller träningar. Efter att formuläret har skickats in så kommer styrelsen att bekräfta ansökan och efter det kan du betala via Tjing.

  2. Swisha till 123 26 89 248 (200kr för senior, 100kr för junior <18 eller 50kr för stödmedlemskap). Maila namn, e-post, födelsedatum och telefonnummer (frivilligt) till styrelsen@frisbeeklubben360.se 

Så fort som ditt medlemskap gått igenom så kommer du få ett välkomstmail med inbjudan till föreningens kanal i Slack, som vi använder för intern kommunikation. 

Svenska discgolfförbundets licenshantering sköts nu via Tjing. En nyhet är att du som spelare själv behöver skaffa din licens – den behövs för deltagande vid förbundstävlingar så som SDGNT, SDGPT och SM. Du kan bara representera en klubb. Är du medlem i flera klubbar så väljer du själv i Tjing vilken som är din “main club”. För att sedan skaffa en licens: gå till klubben i Tjing. Under “association” ska du trycka på “Svenska Discgolfförbundet” och där kan du välja “Licenses” och sedan “Tiers”. Sedan väljer du senior eller junior (till och med året du fyller 18) och genomför betalning.

Vi har tidigare varit behjälpliga i att lösa PDGA-medlemskap och förnya dessa. Från och med 2024 så är detta upp till dig som spelare att lösa själv. Du gör det enkelt via https://www.pdga.com/membership amatör/pro-medlemskap indikerar ifall du är öppen för att ta emot prispengar eller inte.

Att bli medlem i FK360 innebär att du automatiskt godkänner klubbens uppförandekod, läs mer här