Bli medlem

Vill du bli medlem?

Du kan välja olika typer av medlemskap som passar dig och du kan kombinera olika typer av licenser beroende på hur du vill utöva sporten.

Först får du välja om du ska vara stöd- , junior- eller seniormedlem.

Efter det så kan du välja att lägga till olika typer av licenser (läs mer om vad dessa innebär nedan). Om du t.ex är senior och bara vill vara medlem i klubben och inte planerar att spela tävlingar etc. så räcker det med 200 kr. Vill du däremot tävla i olika sammanhang så kommer du även att behöva en licens för SDGF (Svenska Discgolfförbundet) och eventuellt även PDGA (Professional Disc Golf Association).

Licens hos SDGF krävs för att delta på större tävlingar så som Nationella Touren och SM-tävlingar. Läs mer på http://www.svenskdiscgolf.se/forbundet/tavlingslicens/

Licens hos PDGA krävs för att delta i de flesta PDGA-sanktionerade tävlingar. Medlemskap i PDGA innebär även att medlemmen får PDGA-rating som är ett mått på hur duktig spelaren är. Denna rating används i många tävlingar (även den svenska nationella touren och SM-tävlingar) som anmälningskriterier (ju högre rating spelaren har, desto större är chansen att spelaren får delta).

Du kan själv betala ditt PDGA-medlemskap men licens i Svenska Discgolfförbundet får du endast genom att betala till din klubb.

PDGA erbjuder även ett billigare amatör-medlemskap som du kan betala på egen hand. Läs mer om PDGA på http://www.pdga.com/membership

Inbetalning

Skicka först in formuläret nedan så att du registreras som medlem. Sedan betalar du in summan som motsvarar din typ av medlemskap (se tabellen nedan).

Ange namn, e-post, födelsedatum, eventuellt telefonnummer och eventuellt PDGA-nummer på inbetalningen.

Betalas till Bankgiro 235-7721 Swedbank alternativt Swish 123 2689248

Att bli medlem i FK360 innebär att du automatiskt godkänner klubbens uppförandekod, läs mer här

JuniorSenior
Stödmedlem
Medlemskap100 kr200 kr50 kr
Medlemskap + SDGF-licens300 kr500 kr-
Medlemskap + SDGF- & PDGA-licens 525 kr825 kr-